El curs 2008-2009 l’Aula de Música Masafrets, va fer 30 anys

Ho varem voler celebrar amb diferents activitats que varem realitzar durant tot el curs, actuacions pels carrers del centre de Mataró i a diferents Centres cívics i Casals de la gent gran.

Varem estrenar la nova pàgina web i el concurs Fem 30 anys, de jocs musicals.

I com a cloenda de l’aniversari, un gran Concert el dia 21 de juny, al Foment Mataroní.

En el concert hi van participar alumnes  actuals i antics, professors i antics professors, pares i mares de l’escola i amics i amigues que al llarg de tots aquests anys, han tingut relació amb l’escola.

En el concert hi van actuar diferents formacions, el concert va començar amb l’estrena de Bon profit !!! , cantada pel més petits de l’escola i dirigida per l’Alba Masafrets; aquestra obra està formada per tres cançons Arròs blanc, Carn arrebossada i xocolata desfeta, amb música de Pau Sola i lletra de Miquel Martí Pol.

Seguidament van actuar els Violins Suzuki dirigits per Machico Oi i Montse Ciurans i el Grup de guitarres dirigit per Pepita Masafrets.

Més tard el Grup d’havaneres Vol de Gavines del Casal de la Gent gran del Parc, dirigit per Alba Masafrets i acompanyat pel Cor Iluro i els alumnes de cant de la Susanna Crespo.

Per acabar la primera part va actuar un Grup de música tradicional format per alumnes de l’escola, pares i mares i alumnes de l’Aula de Música Tradicional de l’ajuntament de Mataró, dirigits per Isidor Vazquez.

La segona part va començar amb l’actuació del combo modern dirigit per Pau Sola, seguit del Grup de pianos dirigit per Alba Masafrets.

Ja per acabar va actuar el Grup de vent dirigit per Jordi Gòmez i la Jove Orquestra Iluro dirigida per Isabel Medina, que també celebrava el 10è Aniversari de la seva creació.

Per la presentació del concert varem comptar amb la col.laboració de l’antic professor de l’escola Moisés Bertran i del periodista Espartac Perán