CONCERTS a les ESCOLES de MÚSICA del  MARESME

Divendres 10 de maig a les 19h a l’auditori de l’Aula de Música Masafrets.piano moments musicals web

Durant el  mes de maig es van dur a terme els concerts englobats dins el cicle “Moments Musicals a les Escoles” que organitzen les escoles de Música del Maresme,  en la seva catorzena edició, per tal de fomentar entre els seus alumnes avançats l’ interpretació de repertoris variats  fora de l’escola. En aquesta edició hi van participar12 escoles de la comarca.

Els concerts són oberts al públic en general i es realitzaran a les  7 de la tarda,  exceptuant el de cloenda del cicle que es  va far  el dia 1 de juny a les 11 del matí a l’Aula de Música de Vilassar de Mar.

L’Aula de Música Masafrets va participar en tres concerts: El divendres 3 de maig  a l’Aula de Música de Vilassar de Dalt amb el duet de guitarres format per Oscar Camacho i Jordi Mellado. El dimecres 8 de maig  a l’Escola de Música Imma Planas amb el duet format per Sandra Rodríguez al piano i Aina Pedrola al violí. Finalment el dissabte 1 de juny va actuar en el concert de cloenda a l’Aula de Música de Vilassar de mar, la Jove Orquestra Iluro.