Aquest curs l’escola participa a les diferents trobades i concerts que s’organitzen amb motiu del 25AAFF_ACEM25_cartellA4è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM).

Per celebrar aquests 25 anys d’escoles de música, per al curs 17-18 s’han creat 6 grans formacions musicals on hi poden participar alumnes a partir de 9 anys de totes les escoles de música ACEM de Catalunya. Les trobades i concerts es faran a diferents ciutats del territori català, la nostra escola participarà a les quatre primeres i al concert final:

  • Fiddle (corda fregada) el diumenge 4 de febrer al MNAC de Barcelona.  Veure imatges
  • Cor el dissabte 3 de març a Manresa. Veure imatges
  • Guitarres i baixos el dissabte 10 de març a Lleida. Veure imatges
  • Banda (instruments de vent) el diumenge18 de març a Tarragona. Veure imatges
  • Tradicional i cobla el dissabte 14 d’abril a Sant Feliu de Guíxols
  • Percussió el diumenge 15 d’abril a Sant Cugat del Vallès

Aquestes trobades consistiran en un matí de treball i assajos amb els alumnes i professorat i a la tarda (16.30h) s’oferirà un concert obert i gratuït a les famílies. En el cas de la corda fregada el format és diferent. La Trobada durarà 2h en total i els familiars també podran entrar de públic.

Com a tancament dels actes de celebració, el diumenge 10 de juny de 2018 a les 13h es celebrarà un concert multitudinari amb la participació dels alumnes de les 6 formacions (calculem uns 10.000 músics en total) al Camp de l’Espanyol a Cornellà – El Prat. Per aquest concert, els familiars que ho desitgin podran comprar entrades per assistir-hi de públic. La venda d’entrades es farà de manera anticipada a partir del gener a través de l’escola. El preu de l’entrada general és de 12€.