30 de desembre a Mataró

Comencem una tradició. Som a finals d’any i toca celebrar la Trobada de Cordes Tropicals. Una trobada on estudiants de viola, violoncel, violí o contrabaix podran participar en unes jornades de música orquestral. L’activitat serà un dia d’intens treball finalitzant amb una mostra en format de concert.

Una trobada on persones de diferents nivells, edats i procedències, pugui participar en el procés de preparar un repertori específic per l’ocasió. El dijous serà guiat per professionals en l’àmbit de l’educació musical: en Guillem Cabré i la Carla Rovirosa (músics del conjunt Atria).

Durant el matí es faran els assajos a l’espai de l’escola Pia de Santa Anna,  i a la tarda es finalitzarà amb un concert a l’emblemàtica església Santa Anna, també a Mataró.

INSCRIPCIÓ

Per inscriure-us a la Trobada de Cordes Tropicals, heu de seguir els següents passos:

  1. Omplir la inscripció on-line (enllaç)
  2. Realitzar un ingrés (10€) al següent número de compte del banc Santander: ES21 0049 5329 6221 1623 8599 amb el concepte “TROCOTROP Nom i Cognoms”.
  3. Enviar el resguard de l’ingrés i les autoritzacions firmades al següent correu: [email protected] (Concepte “TROCOTROP Nom i Cognoms”).

HORARIS

Dijous 30

9.30 Arribada a l’Escola Pia de Santa Anna i recollir carpeta amb les partitures.

10.00 a 14.00 Tallers i assajos

16.00 a 17.30 Prova de so

18.00 a 19.00 Concert de cloenda

MESURES SANITÀRIES

Mantenir la seguretat sanitària segueix sent una prioritat en aquests moments. Per això desenvoluparem protocols amb relació a les regulacions vigents, establertes per les autoritats sanitàries, en el moment de l’activitat. A hores d’ara això inclou:

  • Tots els participants hauran de portar la mascareta posada en tot moment a l’interior dels espais de treball. A més, caldrà rentar-se les mans, sigui amb sabó o gel hidroalcohòlic, abans d’accedir a les diferents activitats.
  • Durant els tallers mantindrem distància de seguretat entre els participants i també amb els professors.
  • Es programaran diverses pauses durant les jornades de treball que s’aprofitaran per ventilar l’espai.
  • Els participants que tinguin símptomes compatibles amb la covid-19, o que hagin estat contactes estrets de positius confirmats els dies abans de l’activitat, no podran atendre als tallers.