Després de la primera edició dels concerts temàtics del curs passat, on tot l’equip docent de l’escola vam quedar molt contents  de com els/les intèrprets anaven fent-se seu l’escenari, concert a concert, fent més vivencial el compartir la música amb els petits grups de cambra espontanis, reprenem la segona edició començant per Mèxic.

El curs 19-20 degut al COVID-19, només es va poder fer aquest concert temàtic.

Concerts Temàtic a l'AULA

 MÈXIC – Concerts temàtics                                                                                                    Dimarts 19  de novembre a les 20’45 a les Esmandies

Veure imatges

Els concerts temàtics sorgeix de la necessitat de crear connexions entre les classes individuals d’instrument, de compartir un repertori i preparar-lo a partir de la unió de diferents visions del professorat, arranjant expressament per l’ocasió la música que sonarà al concert. També d’oferir l’oportunitat de crear un concert conjuntament amb l’alumnat, on participin en la part escènica i artística. Els concerts estan pensants a partir d’un nivell instrumental que ens permeti interactuar i treballar un repertori específic amb total flexibilitat, per això acostumem a no proposar-ho fins als 12 anys aproximadament.