Alba Masafrets Rigau

Professora de piano i llenguatge musical

Va començar els estudis musicals als 8 anys a l’escola Liceu de Mataró amb el professor Josep Canals. L’any 1980 obté el títol professional de piano i l’any 1984 el de solfeig. Posteriorment el superior de piano i solfeig amb Margarita Serrat al Conservatori del Liceu de Barcelona.

La seva vocació i passió per l’ensenyament de la música l’ha portat a la recerca constant de metodologies per dotar-se de recursos per cobrir les necessitats dels alumnes, mètodes de pedagogía musical com: Willems, Dalcroze, Irineu Segarra, Orff. Al llarg d’aquests anys ha assistit a master class de piano amb professors com Ramon Coll, Giorgi Sevoc, Luis de Maura Castro, Albert Nieto …

Des de l’any 1978 és cap d’estudis i cofundadora de l’Aula de Música Masafrets, on imparteix classes de piano i llenguatge musical. De l’any 1980 fins al 1989, va fer classes de piano i solfeig a l’ Escola de música Liceu de Mataró. De l’any 2009 al 2011 va treballar a l’Escola Municipal de Música de Mataró, impartint classes de piano. Actualment treballa també com professora de piano i llenguatge musical a l’escola Ressò d’Alella i dirigeix quatre grups corals a diferents centres cívics i casals d’avis.