Professor de clarinet i saxofon

Nascut a Barcelona, inicià els seus estudis musicals a l’escola Oriol Martorell i posteriorment al Conservatori de Badalona, en l’especialitat de Clarinet i composició amb els Mestres Xavier Castillo i Alejandro Civilotti respectivament. Inicia els estudis superiors  de composició a Musikene (País Basc) amb Mestres com Gabriel Erkoreka o Ramón Lazkano.

Posteriorment cursà diferents clases magistrals tant de composició com de clarinet a Edimburg, Escòcia. Actualment cursa jazz  a l’escola de Música Moderna de Badalona.

Per altra banda ha estat indagant en l’ambit electrònic, on ha actuat amb el grup ROTONDA (música-dansa), així com en diverses formacions i orquestres, com la Banda simfònica de Badalona, l’Orquestra de joves intèrprets de Musikene, l’Orquestra Jove d’Escòcia, diversos grups de Càmera i diversos concerts de jazz.

Com a professor va iniciar-se fent classes a la RiberOrquestra, a nens i nenes en situación de pobresa, ha fet classes particulars de clarinet, saxo, harmonia i llenguatge musical, ha fet també suplències a diferents escoles