lucia-beres

Directora del Cor Jove i Cor d’adults

Lucia Bérešová, nascuda a Eslovàquia, és llicenciada en Música i en Biologia per la Universitat de Presov (Eslovàquia). Té un postgrau en direcció coral pel National Cultural Center, Acadèmia de Música de Bydgoszcz (Polònia), Doctorat en direcció coral i orquestral a l’Acadèmia de Música de Cracòvia (Polònia), i diversos cursos a Hongria, Polònia, Suècia i Espanya.

La seva experiència va des de l’ensenyament musical en escoles de primària i secundària fins a la direcció de cors infantils, juvenils i d’adults, i la participació com a cantaire en diverses corals. Es membre de jurat als festivals i concursos internacionals de cant coral International Passion Music Festival in Szczecin i Sedina Canta. Directora artística del Festival Internacional Cantate Catalunya. Dirigeix el cor internacional REVOICE International Vocal Ensemble, amb el qual fa concerts a diferents països d’Europa.

A Catalunya compagina la direcció dels cors Cor Polifònic Sagrada Família, Cor Creu Roja de Barcelona, Unió Coral Centre i Energia de la Roca del Valles, Orfeó Joventut Terrassenca de Terrassa, així com dels cors SingFusió, SINGFONIA i ART-gentum Vocal Ensemble de Barcelona dels quals és fundadora i que ja ha portat amb èxit a diversos certàmens nacionals i internacionals.