miquel web

Professor de Trompeta i Trombó

El 2006 inicia els seus estudis musicals a l’Aula de Música Masafrets de Mataró. Anys després, accedeix al institut d’estudis integrats artístics Oriol Martorell de Barcelona, on obté el grau professional de música en especialitat de trompeta sota el mestratge del professor Joan Carles Bello.

Actualment acaba el grau de musicologia a l’ESMUC, estudis que compagina amb el els d’arqueologia a la Universitat de Barcelona. Actualment la seva professora de trompeta és la Mireia Farrés, solista de l’OBC. Durant els darrers anys, a més a més, ha rebut classes magistrals d’intèrprets reconeguts internacionalment com Gábor Tarkövi, Luis González i Charles Schlueter, entre d’altres.

Més enllà de la música clàssica, ha format part de diversos grups de música moderna (Lokito Lopongo, Raska, Los Discípulos de Otília, Maracuyá), de conjunts de música tradicional (Metralla, Agrupació Musical del Maresme, +Tradi) i d’orquestres de ball (La Catalana, Parfills).

En el marc de la docència, ha estat col·laborador i/o professor substitut en diversos centres d’ensenyaments musicals com l’Escola de Música del Conservatori de Badalona, l’Aula de Música d’Argentona, l’Escola Municipal de Música Del Prat, l’Escola de Música El Carreró (Mataró) i l’Escola de la Concepció (Barcelona)