pau josa bn

 

 

 

 

 

 

 

 

Professor de bateria i Conjunt de percussió de petits

Vaig estudiar música a l’Aula de música moderna del conservatori del Liceu de Barcelona, tenint a Quím Soler, Dani Forcada i Julian Vaughn com a professors de Bateria. Complementant amb classes de Richard Greenblatt, Roberto Gamaza i Alberto Cabello.

La meva experiència professional comença el 1992, treballant en diverses formacions d´estils variats, des del Reggae a la música electrònica, passant pel Funk, el Soul, el Pop-Rock, la Rumba…, he format part de bandes com Toh pa Jah, Mount Zion, Reopla, Rutwailers, La Karaoke band, La Bandabòlit…. I també de Pastora.  He fet col·laboracions amb grups com: Dusminguet, Morosito, Dusminguet, Morosito, Ragna and the Paisas, Discipulos de Otília, Altramuz i The Mortimers entre d’altres.

En el camp de la docència, he impartit classes particulars, realitzant tallers, cursets d´iniciació, i suplències a l’Escola de Música Municipal de Tiana. Actualment sóc professor de bateria a l’Escola Mozartiana de Tiana i a l’Aula de música Masafrets.

Enregistraments publicats destacats: “El hilo invisible” de Morosito . 2014 Satélite K.   “U.V.E.N. Un viaje en noria” de Pastora. 2011 Sony music. “La vida moderna” de Pastora. 2005 Sony BMG.  “Reggae rula vol. 1” (Varis Artistes) amb Toh pa Jah. 2013 Liquidator.  “Nutty vibrations” de Mount Zion. 1998 Al.leluia records.