Professor de flauta travessera.

Inicia els estudis de flauta a la seva ciutat natal, Mataró, a l’Aula de Música Masafrets i posteriorment accedeix a cursar el Grau Professional de Música a l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera de Granollers, amb els professors de flauta travessera a Joan Bosch, Anton Serra i Claudi Arimany. També ha rebut classes de flauta flamenca de la mà de Domingo Patricio.

Actualment, està acabant els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en l’especialitat de Pedagogia de l’Instrument. El seu professor és en Vicens Prats, primera flauta de l’Orquestra de París.

Ha actuat regularment dins dels atractius i solvents grups instrumentals que dirigeix el director Josep Maria Sauret i el compositor i pianista Martí Ventura. Participant i actuant anualment al Cicle de Joves Músics Amics de la Música de Barcelona, al Cicle Joves Solistes de la Filharmonia de la Roca del Vallès i als Cicles de Música Clàssica a Sant Fèlix. Al Cicle Música als Palaus com a solista i com a membre del Quartet Travessera.

Com a professor ha col·laborat en diferents ocasions amb l’Aula de Música Masafrets. Ha fet substitucions al Conservatori de Granollers, impartint classes de flauta travessera i llenguatge .