L’ Orquestra Iluro està oberta a estudiants de música de totes les edats. que faci més de 4 anys que toquen l’instrument.

Els assajos els fem els divendres de 20’00 a 21’00.

Direcció: Jordi Lalanza

 

 

 

La Jove Orquestra Iluro, es va formar l’any 1997 com a grup instrumental de l’Aula de Música Masafrets. Per obrir l’orquestra a tots els joves de Mataró, l’escola es va posar en contacte amb l’associació de veïns de Peramas-Esmandies per formar un projecte comú.

concert reis 14 011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’any 1998, i amb ocasió de participar en el V Festival de Música dels Joves Europeus, celebrat a Barcelona, el grup instrumental es va ajuntar amb alumnes de l’escola de música Centre Catòlic i es va passar a dir Grup Instrumental Iluro.

L’any 1999, ja formada per estudiants de música de diferents centres de Mataró i el Maresme, i sota la direcció d’Isabel Medina, va passar a dir-se Jove Orquestra Iluro.

IMG_3971arr

 

 

 

 

 

 

 

 

La Jove Orquestra Iluro ha fet diversos concerts a Mataró i la comarca, ha participat en la campanya solidària A Mataró la música per Kosovo, ha actuat a l’Auditori de Barcelona, ha participat en la cantata L’ocell daurat i en el Poema de Nadal de Josep M. de Segarra.

Ha participat diverses vegades en el  Festival de Música dels Joves Europeus: L’any 2004 en el  8è Festival, celebrat a Malmö (Suècia); l’any 2007 en el 9è Festival, celebrat a Pécs (Hongria), l’any 2009  en el 10è Festival, celebrat a Linz (Àustria) i en el 11è Festival que es va celebrar a la regió d’Emilia-Romagna (Itàlia) .

10è Festival austria (188)

 

 

 

 

 

 

 

També ha actuat en diferents concerts benèfics: en concerts de Nadal de la residència per a disminuïts físics del Pla d’en Boet i a diferents residències de la comarca. Ha participat en diferents actes solidaris organitzats per l’Ajuntament de Mataró.